ENTREES / STARTERS
A PARTAGER / TO SHARE
Planche de Charcuteries
Saucisse du Perche, Jambon de Bayonne, Salame & Chorizo Ibérique 18€
Delicatessen Plate: Dried Sausage from Perche, Bayonne Ham, Salame & Chorizo
Planche Mixte
Charcuteries & Fromage 29€
Mix of Delicatessen & Cheeses
LES INCONTOURNABLES « LE LOUIS » / Our best sellers
Foie Gras de Canard, Chutney de poires, Pain aux fruits (Figues, raisin & noisettes) 20€
Duck Foie Gras, Pear Chutney & Fruity Bread
Fameuses Cuisses de Grenouilles* à la Provençale 18 €
Famous Provençale Style Frog Legs Fricassee
Croustillant d’Escargots & Beurre d’ail 15€
Crunchy of Snails & garlic butter
Entrée du jour 14€
Starter of the day
Velouté du jour 12€
Soup of the day


PLATS / MAIN COURSES
Côte de Bœuf Grillée (1kg), Sauce Béarnaise, Frites & Salade (à se partager) 65 €
Very Tender Grilled Prime Rib (1kg), Bearnaise Sauce, French Fries & Salad (to share)
Tournedos facon « Rossini », Pommes de terre sautées & Champignons, sauce Perigueux 29€
Beef Rossini style, Roasted Potatoes & Mushrooms, Perigueux sauce
Risotto aux St-Jacques & Truffe 26 €
Risotto with Scallops & Truffle
Suggestion du Chef 24 €
Chef’s recommandation
DESSERTS
Assiette de Fromages du Moment « La Fermette, Montorgueil » 14€
Selection of Cheeses
Crème Brûlée à la Vanille Bourbon 8€
Crème Brulée
Mousse au Chocolat 8 €
Chocolate Mousse
Mi-Cuit au Cœur Blanc 10€
White Heart « Mi-Cuit »
Café ou Thé Gourmand 12€
Coffee or Tea Gourmand (with mini-desserts)
Glaces ou Sorbets (2 boules au choix) 8€
Ice Cream or Sorbets, 2 Scoops
Nos Parfums de Glaces et Sorbets Terre Adélice De L’Ardèche
Glaces: Amande, Café, Caramel Beurre Salé, Noisette, Pistache, Vanille
Sorbets: Chocolat, Verveine, Framboise, Mangue, Noix de Coco
Our different Ice Creams & Sorbets
Ice Creams: Almond, Coffee, Salted Butter Fudge, Hazelnut, Pistachio, Vanilla
Sorbets: Chocolate, Verbena, Blackcurrent, Raspberry, Mango, Coconut
